Zestrzelenie

httpsv//www.youtube.com/watch?v=YgdqdklrqDA

 

Nu bekräftat: MH17 en false-flag attack – Israel & Kievjuntan huvudmisstänkta

Share Button

En titt på tidsstämplarna för de nio versioner av den videofilm som påstås visa ett samtal mellan ukrainska anti-fascister och rysk militär och som laddats upp på vad som sägs vara den ukrainska säkerhetstjänstens (SSU) youtube-konto, indikerar att alla videofilmerna skapades innan MH17 förolyckades på eftermiddagen 2014-07-17. mh17_featured

 

 

Märkligheten med tidsstämplarna bekräftas av datumstämpeln för när samma videofilmer laddades upp till en lokal server som omnämns här.

Nedan återfinns en skärmdump på de nio videofilmerna som listades på SSU:s youtube-konto vid 15-tyiden 2014-07-18.

 

 

Klicka för större bild

 

 

Nedan är skärmdumpen för tidstämplarna för de nio videofilmerna på SSU:s youtube-konto, som de framgår i ett forensiskt program..

 

 

Klicka för större bild

 
UTC 2014-07-16 20:32 vilket är tidsstämplen för den engelska versionen är alltså halv elva på kvällen Kiev-tid, dagen innan MH17 förolyckades.

 

 

Frågor

 

 

 

Cui bono – vem tjänar på MH17:s olycka? Israel?Israels markinvasionen av Gaza inleddes bara timmar efter MH17-olyckan. Nu “drunkar” invasionen i massmedias rapportering av MH17.

Juntan i Kiev?

Om den lyckas få världssamfundet att tro att antifascisterna i landets östra delar eller Ryssland orsakade MH17:s krasch.

Juntan Kiev?

Den kan nu “bjuda in” USA och andra länder in i en region man alltså inte har kontroll över och på så sätt “internationalisera” och eskalera striderna i östra Ukraina.

Varför Malaysian airlines – ännu en gång?
MH370 som försvann 2014-03-07 kom också från Malaysia.Malaysia är inte positiv till USA:s totalitära globala ambitioner.

Malaysias regering var 2012 värd för en internationell konferens som ifrågasatte den officiella amerikanska versionen av 9/11.

Avvek MH17 från den planerade flygrutten?
Om så – varför?Var det på instruktioner från den ukrainska flygkontrollen?

 

Mer

 

Здобуті СБУ переговори терористів «Бук-М»

 

 

No comments yet.

Leave a Reply

Intronizacja
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE