Rosja zaczyna pytać o kwity n.t. WTC 9/11

Russia Today: 9/11 pekas ut av politiker som ett False Flag-attentat utfört av Washington

NWO Fler och fler menar att eliten i USA kan ha utfört attentaten den elfte september 2001 med hjälp av “islamiska terrorister” från terrornätverket Al-Qaida och dess ledare Usama Bin Laden som påstås ha dödats av USA:s militär men där kroppen aldrig visats för den amerikanske allmänheten.

Bin Laden vars familj som verkar inom oljeindustrin och terrornätverket Al-Qaida, som varit nära allierade med USA:s elit under kriget i Afghanistan på 80-talet och under nuvarande Syrienkriget, har fram till idag varit ifrågasatt av “konspirationsteoretiker” som menar att något inte stämmer med den bilden som mainstream media målar upp till allmänheten. De menar att Al-Qaida och islamiska terrorister kan vara en del av NWO.

911insidejob

Ryska statskanalen RT, visar här ett nyhetsreportage, om att 9/11 kan vara ett insiderjobb, där flera “experter” uttalar sig, som menar att USA:s regering hjärntvättar och lurar den amerikanska befolkningen och att detta är vad alla regeringar sysslar med i alla länder.

No comments yet.

Leave a Reply

Intronizacja
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE