77% gwałcicieli w Szwecji to muzułmanie

“…Szwecja jest krajem z największym współczynnikiem gwałtów w Europie, a na świecie plasuje się zaraz po antyrasistowskiej RPA. “
Opublikowano: sobota, 04, styczeń 2014

Według policyjnych statystyk najwięcej gwałtów w Szwecji dokonują imigranci wyznający islam.800px-Swedi

W Szwecji dochodzi do 60 tysięcy gwałtów rocznie, czyli dziennie do 164. Jest to 20 razy więcej, niż w innych krajach europejskich. Liczba przestępstw seksualnych wzrosła o 12 proc. w latach 2009 – 2010. Większość gwałcicieli to muzułmanie.

Rzecznik Praw Człowieka w Szwecji podaje, że w latach 1995-2006 liczba gwałtów wzrosła o 377 proc, a w latach 1975-2007 o 300 proc. w miejscach publicznych. 82 proc. Szwedek boi się wychodzić z domu w godzinach wieczornych. Jest to efekt imigracji z państw muzułmańskich, która miała największe nasilenie na Półwyspie Skandynawskim w latach 2004-2012.

Szwecja jest krajem z największym współczynnikiem gwałtów w Europie, a na świecie plasuje się zaraz po antyrasistowskiej RPA. Szokującym jest wynik 57 ofiar na 100 000 mieszkańców. To prawie cztery razy więcej, niż we Włoszech. W wyniku migracji z Afryki, poziom gwałtów wzrósł tam do 15 ofiar na 100 000 mieszkańców. Imigranci stanowią około 90 proc. sprawców, z czego muzułmanie stanowią 77.

Latem roku 2012 w samym Sztokholmie dochodziło średnio do 5 gwałtów dziennie. Jednym z najgłośniejszych przypadków takiej agresji była sprawa 27-letniej Elin Krantz. Lewicowa działaczka propagująca wielokulturowość i tolerancję dla imigrantów została w 2010 roku brutalnie zgwałcona i zamordowana przez imigranta z Etiopii.

Obecnie już co czwarty mieszkaniec szwedzkiej stolicy jest muzułmaninem.

wmeritum.pl

Źródła:
-http://petterssonsblogg.se,
– http://amnesty.dk/sites/default/files/mediafiles/44/case-closed.pdf,
– http://www.amnesty.org/en/library/asset/ACT77/001/2010/en/5ba7f635-f2c3-4b50-86ea-e6c3428cf179/act770012010eng.pdf
– http://www.unodc.org/unodc/en/data-and-analysis/statistics/crime.html,
– http://friatider.se/chocksiffror-mer-an-var-tredje-svenska-kommer-att-valdtas,
– http://friatider.se/sverige-toppar-internationell-valdtaktsstatistik,
– http://thelocal.se/20090428/19124, thelocal.se/20100321/25654
– http://americanthinker.com/blog/2013/02/which_country_has_the_highest_rape_rate_in_the_world.html#ixzz2WL1m207j,
– http://counterjihadreport.com/2013/01/30/1-in-4-swedish-women-will-be-raped-as-sexual-assaults-increase-500/
– http://majorityrights.com/weblog/comments/muslim_rape_wave_in_sweden/
– http://theamericanmuslim.org/tam.php/features/articles/geller_and_spencer

linda

One Response to 77% gwałcicieli w Szwecji to muzułmanie

 1. Adm 14/02/2014 at 20:54 #

  Våldtäktsoffer hängs ut som brottslingar

  1 Votes

  En av flickorna som våldtogs i Bjästa hotades och mobbades redan innan händelsen anmäldes till polisen, berättar mamman i en intervju i tv-programmet Agenda i Sveriges Television.

  ”Första dagen efter polisanmälan som ”Linnéa” skulle gå till skolan följde jag med och då blev både hon och jag mordhotade, säger mamman.

  Vi gick upp till skolchefen och berättade. Den händelsen togs väl ganska mycket på allvar, men kanske inte fullt ut, säger mamman.

  Dessutom hölls det senare en demonstration på skolan till stöd för pojken, som flyttats till en annan skola.

  Jag ringde till skolan och sa att demonstrationen borde sluta på nu. Men då sa de på skolan att demonstrationer kan man inte stoppa utan det måste de få ha. Jag tänkte: Det kan inte vara sant, säger mamman.

  Hon tyckte att det var jobbigt, men hon var fast besluten från början att det inte var hennes fel. Det var inte hon som skulle vara hemma från skolan, säger mamman i intervjun.

  Jag är mest besviken på skolan som inte fått rätsida på det hela. Jag har bara önskat att dem skulle ha gjort något så att det skulle sluta, säger mamman. ´

  Samtidigt har fel pojke anklagats för att vara våldtäktsman efter Uppdrag gransknings program, skriver Aftonbladet. Pojken har samma namn som SVT valde att kalla den våldtäktsdömde pojken i Bjästa. De två har dessutom gått i samma klass.

  Den felaktig utpekade pojken och hans familj har hotats och trakasserats och av rädsla har han nu flyttat till Stockholm.

  SVT beklagar att det fanns en person i klassen som delade det fingerade namnet.

  Vi kunde inte föreställa oss att det här skulle hända. Men självklart kunde vi ha kollat klasslistan, säger SVT-reportern Nicke Nordmark till tidningen”.

  Sverige är fantastiskt! Våldtäktsmännens identitet skall skyddas till varje pris, men den stackars tösens namn och identitet sprids överallt.

  Prästen ser ut som ett stort frågetecken och hela samhället inklusive rektorn och dom flesta föräldrarna ställer sig på våldtäktsmannens sida och spottar den lilla tösen rakt i ansiktet.

  Offret blir behandlad som en brottsling och vågar inte gå till skolan men våldtäktsmannen hyllas av stora delar av byns invånare och delar ut blommor i kyrkan och kyssar töserna på kinden.

  Media hakar sedan på och syftet är naturligtvis att sälja lösnummer och öka på tittarsiffrorna ordentligt. SVT trampar dock vidare i klaveret och kollar inte upp att det finns en kille till i klassen som heter Oskar, nu tvingades även han lämna sitt hem på grund av okunniga halvkommunistiska journalister på SVT som inte klarar av sitt jobb.

  Självklart kunde vi ha kollat klasslistan, säger SVT-reportern Nicke Nordmark, och det kom han på när det redan var försent, snabbtänkande journalister är verkligen uppskattade.

  Förstår inte vad det är för fel i huvudet på människor som försvarar brottslingarna och indirekt hånar och trakasserar offren som fått sina liva förstörda.

  Det största ansvaret ligger hos dom styrande i samhället och medias rädsla för att diskutera den explosion-artade utvecklingen som visar att anmälda våldtäkter i Sverige och dömda våldtäktsmän skjuter i höjden år efter år, men inget gör något.

  Är ytterst tragiskt att ett litet land som Sverige ligger i topp när det handlar om våldtäkter, 6 000 våldtäkter anmäldes förra året vilket för Sverige rakt upp den föga aktningsvärda Europa-toppen.

  I vårt grannland Danmark anmäldes 460 våldtäkter förra året, beror det på att dansk media överlag inte mörkar utan är väldigt öppna till skillnad mot svensk media?

  Känner mig även illamående när Fredrik Reinfeldt först nu vågar öppna truten trots att han vet om att våldtäkter är ett av dom största problemen vi har i landet.

  Och vart tar alla feminister vägen? hör aldrig att en enda av dom uttalar sig i någon debatt.

  Hoppas verkligen att det hemska som hände den lille tösen kanske kan göra att fler PK-ister vågar lyfta fram den ack så viktiga frågan innan vi har fler våldtäkter än vad Sydafrika har.

  PS en av orsakerna till att Danmark har mer färre våldtäkter på tio år än sverige har under ett år, beror på att danskarna utvisar våldtäktsmän, men i vårt pissland får dom stanna kvar.

  En av flickorna som våldtogs i Bjästa hotades och mobbades redan innan händelsen anmäldes till polisen

  Mordhotades efter våldtäkten

  Bjästaborna ber om att hatet ska ta slut

Leave a Reply

Intronizacja
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE