Szwecja nie jest demokracją, ale DEMOKRATURĄ.

Szwecja nie jest demokracją,  ale DEMOKRATURĄ.

Szwedzi protestują przeciw dyktaturze koterii bankowych. 

Wezwanie do bojkotu Grupy Bilderberg.

Upprop till folkvalda – Bojkotta Bilderberg!

Sverige är inte en demokrati – det är en demokratur sedan länge styrd av dolda privata finansiella specialintressen.[1]

Så, vilka krafter vill egentligen svenska folkvalda i dag representera – den svenska väljarkårens eller det internationella storkapitalets?


Det är i dag allmänt känt att den privata och hemlighetsfulla Bilderberggruppen är ett verktyg för dolda utländska krafter att koordinera och synkronisera agendan för en global diktatur styrd av en dold internationell finansiell elit. JesperFrisk_20121030_15

Från Zion till Bilderberg – socialdemokraternas Stefan Löfven demonstrerar sin lojalitet till Illuminati, d v s bland annat släkten Wallenberg i Sverige och Rothschild/Rockefeller i stora vida världen.

Gruppens historia berättar hur på ytan demokratiska länder bak lyckta dörrar får sina ledare utsedda – inte valda. Det sker efter att kandidaterna bjudits in till något av Bilderberggruppens möten, varefter de blir sina hemländers nya statschefer – med uppdraget att springa den här dolda elitens ärenden.[2]

Det här var vad som skedde när Sveriges nuvarande statsminister Fredrik Reinfeldt hösten 2006 ”vann” valet efter att finansmannen Jacob Wallenberg några månader innan bjudit honom till det årets Bilderbergmöte.[3]

Nu har socialdemokraternas nytillträdde ledare Stefan Löfven av samme finansman också bjudits in till 2013 års Bilderbergmöte i juni, som enligt uppgift äger rum på Illuminati-familjen Rothschilds bakgård i Hertfordshire i England.[4]Hur länge skall det här antidemokratiska oskicket fortgå, att privata finansmän ur en hemlighetsfull internationell elit[5] agerar kungamakare av svenska statschefer?

 

UPPROP TILL FOLKVALDA – BOJKOTTA BILDERBERG!

Det är i dag allmänt känt att den privata och hemlighetsfulla Bilderberggruppen är ett verktyg för dolda utländska krafter att koordinera och synkronisera agendan för en global diktatur styrd av en dold internationell finansiell elit.

Gruppens historia berättar hur på ytan demokratiska länder bak lyckta dörrar får sina ledare utsedda – inte valda. Det sker efter att kandidaterna bjudits in till något av Bilderberggruppens möten, varefter de blir sina hemländers nya statschefer – med uppdraget att springa den här dolda elitens ärenden.

Det här var vad som skedde när Sveriges nuvarande statsminister Fredrik Reinfeldt hösten 2006 “vann” valet efter att finansmannen Jacob Wallenberg några månader innan bjudit honom till det årets Bilderbergmöte.

Nu har socialdemokraternas nytillträdde ledare Stefan Löfven av samme finansman också bjudits in till 2013 års Bilderbergmöte i juni.

VI KRÄVER ATT LEDARSKAPET FÖR SVERIGES ALLA RIKSDAGSPARTIER NU ÖPPET DEMONSTRERAR SIN OCH LANDETS OAVHÄNGIGHET GENOM ATT ÖPPET BOJKOTTA BILDERBERGGRUPPEN LIKSOM DEN PRIVATA INTERNATIONELLA FINANSELIT SOM STÅR BAKOM DENNA!

http://kristofferhell.net/upprop-till-svenska-folkvalda-bojkotta-bilderberg/

Uppropets hem:

http://kristofferhell.net/upprop-till-svenska-folkvalda-bojkotta-bilderberg/

Högaktningsfullt,

Sign Now
102 signatures
Share this with your friends:

 

 

Den private finansmannen Jacob Wallenberg – svensk ”kungamakare”, medlem i en hemlighetsfull internationell elit och av en släkt som redan på 1980-talet kontrollerade en tredjedel av Sveriges BNP[6] och som enligt uppgift grundlade sin förmögenhet genom rånmordet på den svenska finansmannen Ivar Kreuger.[7]

 

 

 

2 Responses to Szwecja nie jest demokracją, ale DEMOKRATURĄ.

 1. mariaf 14/05/2013 at 12:41 #

  “Szwedzi protestują przeciw dyktaturze koterii bankowych.

  Wezwanie do bojkotu Grupy Bilderberg.” -- brawo Szwedzi!

  Tylko proszę wytłumaczyć nam jak to robią, bo nic nie rozumiem!

 2. KSC 14/05/2013 at 17:20 #

  Tekst dotyczy składania petycji do szwedzkich polityków z wezwaniem bojkotu G BILDERBERG.

  GW ma tez i szwedzkich czytelników. Nie jesteśmy w stanie wszystkiego tłumaczyć na polski.

  KSC

Leave a Reply

Intronizacja
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE